Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker boom boom hartje

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Muurstickers slaapkamer boom hartje. Slaapkamer muurdecoratie: boom muursticker, Bomen muurdecoratie, muursticker boom, liefde muurstickers en Muursticker hartje van hoge kwaliteit!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een boom muursticker in de vorm van een hartje met bloedvaten, een creatief en origineel design! Wie wil dit mooie ontwerp nou niet in de slaapkamer als slaapkamer muurdecoratie. Bomen muurdecoratie is geschikt voor in alle kamers van het huis, zelfs de keuken of de badkamer, je kunt de afbeelding in de woonkamer opplakken en in de slaapkamer. De muursticker boom is flexibel aanpasbaar en op tijd leverbaar in verschillende groottes en kleuren, precies zoals jij het graag wilt hebben. Muursticker hartje is makkelijk aan de muur op te plakken en opnieuw te verwijderen. Er daarnaast zullen er geen enkele schades of krasjes aan de muren achterblijven door het sticker materiaal van hoge kwaliteit!

...

Source: freepik

Informatie over Muurstickers slaapkamer boom hartje

Referentienummer: A14438

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Volwassenen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.