Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker graffitti

Gepersonaliseerd
TenStickers. Sticker graffitti. Een muursticker voor tieners voor het personaliseren van de slaapkamer! Een leuke grafitti muursticker met hierop een naam naar keuze.

Een origineel design en een leuke grafitti muursticker voor tieners voor het personaliseren van de slaapkamer! Een leuke muursticker met hierop de naam die je wil in een leuke graffiti sticker!

*Neem contact met ons op via info@tenstickers.nl voor het doorgeven van de naam en grootte. Als u hetzelfde design wilt als op de sticker maar dan met een andere naam i.p.v. Ivan laat dit ons weten en dan sturen wij u een prijsopgave! Uw kunt de gewenste tekst/naam aanpassen en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´.

TenStickers. Sticker graffitti. Een muursticker voor tieners voor het personaliseren van de slaapkamer! Een leuke grafitti muursticker met hierop een naam naar keuze.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer

Informatie over Sticker graffitti

Referentienummer: A6448

Beoordelingen van onze klanten Sticker graffitti

Gemiddelde beoordeling: 9 / 10

Geplaatst op 11/06/2016 om 09:48 h

Mooie stickers, prima service!

Geplaatst op 07/01/2016 om 09:00 h

Mooi ontwerp! Op de deur staat het prachtig. Mijn zonen (10 en 12 jr) vinden het 'cool'. Wel lastig om het netjes op te plakken. Het bestellen via de site is niet heel duidelijk, maar via een mail kon ik toch mijn persoonlijke wensen duidelijk maken en werd het snel geregeld!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.