Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Zonnensysteem

TenStickers. Muursticker Zonnensysteem. Een nieuwe muursticker met verschillende planeten en de o zo machtig grote zon! Bent u een fanatiekeling van het heelal,

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een nieuwe muursticker met verschillende planeten en de o zo machtig grote zon! Bent u een fanatiekeling van het heelal, het bestuderen en het zin geven aan het heelal? Decoreer dan nu verschillende ruimte in huis met deze muursticker en creëer een 2de wereld in huis!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.