Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker Logo Harley Davidson

TenStickers. Sticker Logo Harley Davidson. Een indrukwekkende tekststicker betreft het Harley Davidson logo in de vorm van een decoratiesticker.

Een indrukwekkende tekststicker betreft het Harley Davidson logo in de vorm van een decoratiesticker. Natuurlijk speciaal geschikt voor alle motorrijders onder ons en al helemaal voor de Harley fans! Dit Amerikaanse motor merk is uitgegroeid tot een van de bekendste motor merken ter wereld! Heeft u zelf een motorfiets maar het is geen Harley? Dan biedt deze sticker u de mogelijkheid om uw motorfiets te transformeren in een echte Harley Davidson! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, zijn waterbestendig en gemakkelijk aan te brengen op elk vlakke oppervlakte. Te verkrijgen in verschillende afmetingen en kleuren. 

TenStickers. Sticker Logo Harley Davidson. Een indrukwekkende tekststicker betreft het Harley Davidson logo in de vorm van een decoratiesticker.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Logo Harley Davidson

Referentienummer: A1701

Beoordelingen van onze klanten Sticker Logo Harley Davidson

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 04/07/2020 om 09:54 h

Perfect!

Geplaatst op 01/07/2020 om 09:30 h

Geplaatst op 10/09/2019 om 14:08 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.