Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

007 Muursicker James Bond

Vandaag 10% Korting
TenStickers. 007 Muursicker James Bond. Indrukwekkende muursticker met het logo van James Bond, 007. Speciaal voor alle fans van deze personage. Express verzending 24/48u.

Indrukwekkende muursticker met het logo van James Bond, 007. Bent u Agent 007 of bent u een grote fan van de James Bond filmreeks? Zo ja, dit logo sticker is perfect om uw favoriete ruimte binnen huis te verfraaien! Hou je van Roger Moore, Sean Connery en Daniel Craig? Deze 007 sticker is het gemakkelijk om te laten zien dat je een grote fan van de James Bond-films bent. Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. 007 Muursicker James Bond. Indrukwekkende muursticker met het logo van James Bond, 007. Speciaal voor alle fans van deze personage. Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over 007 Muursicker James Bond

Referentienummer: A2382

Beoordelingen van onze klanten 007 Muursicker James Bond

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 13/07/2015 om 12:48 h

Bestelling was goed te maken, duidelijke website. In eerste instantie even onduidelijk hoelang bezorging zou gaan duren, maar gedurende het bestelproces heel goed op de hoogte gehouden, wellicht kun je dit als aanbeveling bij het bestellen wat beter uitleggeen, echt een pluspunt.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.