Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker I love 80's

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Muursticker I love 80's. Een leuke muursticker voor de liefhebbers van de jaren '80. Een leuk idee voor het opfleuren van uw woning!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker voor de liefhebbers van de jaren '80. Een leuk idee voor het opfleuren van uw woning! Met deze sticker kunt u verschillende ruimten in huis aankleden en uw familie en vrienden laten zien van welke tijd u houdt! Nederland gaat over op kabeltelevisie, eerst lokaal en vervolgens landelijk. De "harken" verdwijnen van de daken en buitenlandse zenders komen in de huiskamers. Op Nederland gerichte reclame is aanvankelijk verboden. Maar in 1989 doet met RTL-Veronique de commerciële televisie haar intrede.
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

...

Informatie over Muursticker I love 80's

Halloween Versiering met MuurStickers

Trick or Treat? Halloween Stickers voor prive en commercieel gebruik