Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker I love 80's

TenStickers. Muursticker I love 80's. Een leuke muursticker voor de liefhebbers van de jaren '80. Een leuk idee voor het opfleuren van uw woning!

Een leuke muursticker voor de liefhebbers van de jaren '80. Een leuk idee voor het opfleuren van uw woning! Met deze sticker kunt u verschillende ruimten in huis aankleden en uw familie en vrienden laten zien van welke tijd u houdt! Nederland gaat over op kabeltelevisie, eerst lokaal en vervolgens landelijk. De "harken" verdwijnen van de daken en buitenlandse zenders komen in de huiskamers. Op Nederland gerichte reclame is aanvankelijk verboden. Maar in 1989 doet met RTL-Veronique de commerciële televisie haar intrede.
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Muursticker I love 80's. Een leuke muursticker voor de liefhebbers van de jaren '80. Een leuk idee voor het opfleuren van uw woning!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.