Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker tekst I´m not yelling, I´m Italian

TenStickers. Muursticker tekst I´m not yelling, I´m Italian. Muursticker tekst I´m not yelling, I´m Italian, een grappige wanddecoratie voor alle warmbloedige Italianen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker tekst I´m not yelling, I´m Italian, een grappige wanddecoratie voor alle warmbloedige Italianen. Ben jij een echte Italiaan in hart en nieren? Of heb jij Italiaanse roots? Misschien gedraag je je alleen als een Italiaan? Allemaal goede redenen om deze sticker op de muur te hangen. Denken mensen ook de hele tijd dat je aan het schreeuwen bent? Je bent niet aan het schreeuwen, je bent gewoon Italiaans! Plak deze tekst sticker op in de woonkamer, slaapkamer, keuken of op kantoor.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl en makkelijk aan te brengen en laten geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag info@tenstickers.nl.

Informatie over Muursticker tekst I´m not yelling, I´m Italian

Referentienummer: A9764

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.