Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurstickers games Fortnite met naam

Gepersonaliseerd
TenStickers. Muurstickers games Fortnite met naam. Een prachtige Fortnite sticker met naam waarvan uw kinderen en de bezoekers in uw huis absoluut versteld van zullen staan!

Een prachtige Fortnite sticker met naam waarvan uw kinderen en de bezoekers in uw huis absoluut versteld van zullen staan! Deze decoratie bestaat uit 2 leuke en grappige personages van Fortnite die iedereen wel zal kennen. Hiertussen kunt u uw eigen naam plaatsen en dat vinden de kinderen natuurlijk super geweldig om te zien. Deze game sticker voor kinderen is ook voor de echte Fortnite fans die dit veel spelen. Naast deze Fortnite sticker voor thuis, zijn er nog veel meer decoraties in onze catalogus. De producten zijn gemaakt van een sterke kwaliteit en hierdoor kunnen deze gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd worden zonder resten achter te laten.

TenStickers. Muurstickers games Fortnite met naam. Een prachtige Fortnite sticker met naam waarvan uw kinderen en de bezoekers in uw huis absoluut versteld van zullen staan!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Muurstickers games Fortnite met naam

Referentienummer: A17103

Beoordelingen van onze klanten Muurstickers games Fortnite met naam

Gemiddelde beoordeling: 9.33 / 10

Geplaatst op 21/02/2021 om 06:10 h

Zeer goed. Bezorging deed iets langer maar mijn muurstickers met de namen van de kinderen zijn allemaal netjes geleverd. Goede kwaliteit ook.

Geplaatst op 25/12/2020 om 08:42 h

Onze kleinzoon vond de sticker en muismat super leuk.

Geplaatst op 30/07/2020 om 08:58 h

Helemaal top! Alles werd keurig geleverd en was gemakkelijk op de muur en behang aan te brengen. M'n zoontje is heel blij met z'n nieuwe 'Fortnite-kamer'!!!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.