Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurstickers games fortnite personen

TenStickers. Muurstickers games fortnite personen. Ben jij nou een game liefhebber? Schaf dan deze geweldige fortnite sticker met 4 diverse personen aan in huis als decoratie.

Ben jij nou een game liefhebber? Schaf dan deze geweldige fortnite sticker met personen aan in huis als decoratie. Dit ontwerp bestaat uit 4 diverse personen die er super cool uit zien! Twee vrouwelijke en twee mannelijke personages van fortnite die verschillende objecten in hun handen hebben. De games muursticker voor kinderen is van uiterst hoge en scherpe kwaliteit die je kunt aanbrengen in bijvoorbeeld de slaapkamer van je kinderen. Hier zullen ze super blij mee zijn en lang naar kijken en van genieten. Verwen je kinderen en krijg er geen spijt van!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muurstickers games fortnite personen

Referentienummer: A17095

Beoordelingen van onze klanten Muurstickers games fortnite personen

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 07/03/2021 om 16:42 h

Geplaatst op 30/01/2021 om 14:47 h

Goede en snelle service en een super goede kwaliteit!

Geplaatst op 27/01/2021 om 09:57 h

Erg blij met de muurstickers van fortnite. 2 hele blije jongens thuis. Mooie aanvulling op de opknapbeurt. Mooie kwaliteit, goed verpakt en makkelijk aan te brengen op de muur. Duurt wel even voor de stickers binnen waren maar na een mailtje werd mij keurig een mail teruggestuurd met een foto van de verzending.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.