Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurstickers games fortnite personen

TenStickers. Muurstickers games fortnite personen. Ben jij nou een game liefhebber? Schaf dan deze geweldige fortnite sticker met 4 diverse personen aan in huis als decoratie.

Ben jij nou een game liefhebber? Schaf dan deze geweldige fortnite sticker met personen aan in huis als decoratie. Dit ontwerp bestaat uit 4 diverse personen die er super cool uit zien! Twee vrouwelijke en twee mannelijke personages van fortnite die verschillende objecten in hun handen hebben. De games muursticker voor kinderen is van uiterst hoge en scherpe kwaliteit die je kunt aanbrengen in bijvoorbeeld de slaapkamer van je kinderen. Hier zullen ze super blij mee zijn en lang naar kijken en van genieten. Verwen je kinderen en krijg er geen spijt van!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muurstickers games fortnite personen

Referentienummer: A17095

Beoordelingen van onze klanten Muurstickers games fortnite personen

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 30/07/2020 om 08:58 h

Helemaal top! Alles werd keurig geleverd en was gemakkelijk op de muur en behang aan te brengen. M'n zoontje is heel blij met z'n nieuwe 'Fortnite-kamer'!!!

Geplaatst op 23/07/2020 om 13:32 h

Door Corona duurde de levertijd langer maar steeds keurige reacties op e-mails en uiteindelijk prachtige, makkelijk aan te brengen muurstickers kunnen aanbrengen in de kamers van de kleinkids

Geplaatst op 01/07/2020 om 19:44 h

Snelle levering, goede kwaliteit. Sticker van Fortnite erg mooi en makkelijk aan te brengen op de wand!! Erg tevreden!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.