Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Marilyn Monroe Citaat Muursticker

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Marilyn Monroe Citaat Muursticker. Tekststicker met een quote van Marilyn Monroe; We are all of us starts and we deserve to twinkle! Een geweldige tekst die iedereen aan zal spreken.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een tekststicker met een quote van Marilyn Monroe; We are all of us starts and we deserve to twinkle! Een geweldige tekst die iedereen aan zal spreken! Heeft u nog een lege muur in huis? Decoreer deze dan nu met deze inspirerende en motiverende muursticker! Geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer, eetkamer of keuken in huis!

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.