Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Miami Heat

TenStickers. Muursticker Miami Heat. Een decoratieve muursticker van de Miami Heat basketbalclub! Als je een grote fan van de NBA en uw favoriete team is Miami Heat

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een decoratieve muursticker van de Miami Heat basketbalclub! Als je een grote fan van de NBA en uw favoriete team is Miami Heat dan is deze sticker voor u gemaakt! Versier je slaapkamer en toon uw ware bewondering voor dit basketbalteam. Naast het feit dat u laat zien waar u voor staat geeft deze sticker de ruimte ook een geheel andere, nieuwe en frisse uitstraling! 

Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Miami Heat

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 14/11/2015 om 18:28 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.